• +359 886 316 112 +359 431 85017
  • Защо да изберете нас

   Ние от кемпер–рент Ви предлагаме условия за ползване на кемпер под наем, задоволяващи Вашите индивидуални потребности и изисквания, за да осъществите една незабравима почивка с домашен уют. Да посетите места, където не е небходимо да се съобразявате с време, място и условия за почивка. Можете да отседнете навсякъде, където Ви харесва.

   Разполагаме с 4, 5, 6 и 7 местни кемпери зависимост от Вашето желание за комфорт.

   Всички кемпери са оборудвани с климатик към караванната част с възможност за работа при стационарно положение на 220 волта, а някой модели кемпъри имат климатик и към двигателя.

   Оборудвани са с тента, соларни панели за зареждане на акумулаторите, инвентор 300 W 220 V за „Диво кемпиране”, инвертор, кухнески кът с мивка и газови котлони, хладилник работещ на газ, 12 / 220 волта, баня, химическа тоалетна, отопление и бойлер работещ на газ.

   По ваше желание могат да бъдат допълнително дооборудвани с велосипеди и стойка за 2 или 3 бр. велосипеда, навигация, комплект масичка с 4 бр. седящи места, кухненски прибори и спално бельо. Някой от моделите разполагат с отопляем резервоар за отпадъчни води подходящи за ползване през зимния сезон.

   Всичко това Ви прави абсолютно независими и Ви дава възможност за нестандартен начин да прекарате почивката си!

 • Кемпери под наем  © 2012 

  ЕТ ''Володя Игнатов В&В'