• +359 886 316 112 +359 431 85017
  • За нас

   Подарете си незабравими преживявания! 

    ЕТ "Володя Игнатов В&В" стартира дейност в предлагане на кемпери и   кемперско оборудване през 2009 година. В самото начало предлаганите услуги включват предлагането на кемпери под наем. В последните години, популярността да отидеш на почивка с кемпер или каравана в България и в чужбина нараства драстично.

   Ето защо, г-н Игантов решава да приложи идеите си, да инвестира и да изгради цялостна концепция за развитието на този бранш в България. Благодарение на това, фирмата вече предлага много нови услуги и възможности на кемперското общество.

   През 2011 година компанията става първия официален вносител на кемпери от Италия, сред които са P.L.A и Giotti line, а също и официален представител на световно признати фирми за кемперско оборудване: Fiamma, Reimo, Reich,Thetford, Unipart, Royal, Airva, Plastform и други. 

    

   През 2014 година  ЕТ Володя Игнатов В & В получи права на оторизиран сервиз център на Dometic с обучени специалисти извършващи специфично  техническо обслужване на оборудвани кемпъри  и каравани с уреди на Dometic  намиращ се  ТУК 

   официален дилър и сервиз център на Thetford  намиращ се ТУК

   В момента компанията предлага 15 модела кемпери под наем, които са напълно оборудвани. С  кемперите се стремим да съчетаваме  всички  удобства на модерния Ви дом. Те са оборудвани с телевизор, климатик, соларни панели за зареждане на акумулаторите, инвентори и други удобства, което Ви прави абсолютно независими.

   През 2012 година  се дава началото, а през април 2014 е открит най-мащабния проект на фирмата, а именно изграждането на първия център в България
   за кемпери и каравани наречен  "Караван Парк’’. На площ от близо от 15 000 м2 , вече са изградени: закрит и открит паркинг за кемпери и каравани, шоурум за нови кемпери, магазин за кемперско и къмпинг оборудване и сервиз за обслужване на кемпери и каравани.  

    

   Очакваме Ви !

    Благодарим Ви, нямаше да успеем без вас!

    

 • Кемпери под наем  © 2012 

  ЕТ ''Володя Игнатов В&В'