• +359 886 316 112 +359 431 85017
  • Марки
  • Климатици за кемпери и каравани

   (2)

   Правилният избор на климатик за вашия кемпер или каравана е от ключово значение за удобството по време на почивка и пътуване. Това е едно от нещата, с които ви съветваме да не правите компромиси, независимо с какъв бюджет разполагате.

   Подходящият климатик за кемпер ви осигурява топлина или прохлада, тих е, от енергоспестяващ клас, лесен за поддръжка и с дълъг експлоатационен живот. Какво означава това?

   • Сметнете климатик с каква мощност ви е необходим. Ако не сте сигурни, че ще се справите, посъветвайте се със специалистите от нашия екип. Това е информацията, на която основно трябва да базирате решението и покупката си;
   • Преценете за какво ви трябва – повече за отопление или повече за охлаждане – като знаете кои са предпочитаните ви дестинации за пътуване. Ако пътешествате основно през лятото, значи климатикът на кемпера или караванта ще ви служи най-вече за охлаждане. Ако предпочитате по-студени места или пътувате през цялата година, ще ви трябва климатик за кемпер, който може да осигури достатъчно топлина;
   • Дайте си сметка колко шумен климатик за кемпера или каравана можете да понесете. Разбира се, най-добре е устройството да е максимално тихо, но ако сте с ограничен бюджет и наистина не можете да си позволите последен модел безшумен климатик, трябва да прецените колко шум можете да понесете;
   • Проверете каква е консумацията на енергия на климатика, колко е гаранцията му, лесен ли е за поддръжка. Важно е, ако сте далеч от цивилизация да може да се справите сами с почистване или смяна на филтър.

   Какво ви предлага camper-rent.bg

   Климатици за кемпери и каравани на доказани производители като Coleman Mach, експерти, които да ви помогнат в избора и сервизно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

   Разгледайте, заповядайте на място в нашия шоурум за кемпери, каравани, оборудване и аксесоари за тях в Казанлък и подгответе вашия дом на колела за щастливи приключения.

 • Кемпери под наем  © 2012 

  ЕТ ''Володя Игнатов В&В'