• +359 886 316 112 +359 431 85017
  • Марки
  • Аксесоари за кемперери и каравани

   (5)

   В camper-rent.bg ще намерите всички необходими ви аксесоари за кемпери и каравани – от стелките за пода, през препаратите за почистване на тоалетна касета и резервоарите за вода, до държачите за щека за тента.

   Фирмата ни е официален вносител за България на най-добрите производители на аксесоари и оборудване за кемпери и каравани в Европа и света. Екипите ни са преминали специално обучение и имат лиценз за поддръжка на оборудване и аксесоари с марките Dometic и Thetford. При нас получавате гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и експертна консултация, когато не сте сигурни какви аскесоари и оборудване да изберете за вашия кемпер или каравана.

   Ако за първи път се впускате в приключения с кемпер и каравана, съветваме ви да не се хвърляте да купувате веднага всички аксесоари. Консултирайте се с екипа ни за най-необходимото и го поръчайте. По време на пътуванията и почивките с вашия дом на колела ще откриете сами какво ви е необходимо и ще можете да купите аксесоари, които наистина ви трябват, правят кемпера уютен и удобен за път и почивка.

   Разбира се, винаги можете да поръчате и всички аксесоари наведнъж. И в този случай ви препоръчваме консултация с нашия екип. Уверете се, че избирате модели, съвместими с кемпера/караваната ви и един с друг, а също и че те отговарят най-адекватно на вашите нужди.


   Разгледайте нашия онлайн магазин и поръчайте или заповядайте на място в нашия шоурум в Казанлък, можете да се възползвате и от услугите на сервиза към него. Като ценители на пътешествията с кемпер и каравана, ние от camper-rent.bg ще се радваме да ви помогнем и да увеличим почитателите на кемперизма и пътешествията на колела.

 • Кемпери под наем  © 2012 

  ЕТ ''Володя Игнатов В&В'